Szállítás

Minden megrendelt terméket a Magyar Posta szállítja házhoz "TÖRÉKENY CSOMAG"-ként.

.A szállítási költségek nem visszatéríthetők. A szállítás Magyarország területén vehető igénybe, a kiszállítás munkaidőben történik. 

A postai feladást a megrendeléstől számított legkésőbb 5 munkanapon belül postára adjuk (erről e-mailt is küldünk).

 

A Magyar Posta a terméket a feladástól számított a  2.  munkanapon viszi ki a megadott címre. - sürgősség esetén vegye fel velünk a kapcsolatot. Különdíj ellenében 1 napos és/vagy szombati kézbesítést is vállalunk.

A korsó(ka)t "postán maradó" csomagként is feladjuk. Amennyiben azon a településen, ahová a küldemény kézbesítését kéri, több postahivatal is van, kérem, megrendeléskor a "Megjegyzések" rovatban adja meg az Ön által választott posta számát (vagy címét). Ellenkező esetben a csomagot automatikusan az Ön településén lévő  1.sz. főpostára küldjük.

A Magyar Posta a küldemény megérkezését minden esetben SMS küldésével előrejelzi.

Utánvétes küldemény estében a kiszállított áru értékét átvételkor készpénzben szállítási díjjal együtt kell kifizetni. Kézbesítéskor a csomagot a címzett, vagy hivatalos meghatalmzottja jogosult átvenni, miután kifizette az utánvét összegét.

Ha kiszállítás során olyan sérülést lát a csomagon, amely a csomag tartalmát is érinthette, akkor a csomagot ne vegye át, ha már átvette és kibontotta, és sérült, törött volt benne az áru, akkor 3 napon belül -az eredeti csomagolással együtt - vissza kell vinne a legközelebbi Posta Hivatalba és ott jegyzőkönyvet kell felvenni a káreseményről. (A szállítás során keletkezett káreseményért a Magyar Posta felelős, a kárt ők térítik meg az értéknyílvánítás összegéig közvetlenül a korsó megrendelőjének.)

A korsókon szereplő minta kis mértékben eltérhet a képen szereplő mintától.

A megrendelt korsó(ka)t általában minden héten kedd délelőtt, telefoni egyeztetés után lehet személyesen átvenni a Bemutatóteremben.

Ezzel kapcsolatban érdeklődni a +36/30/9660-958-as telefonszámon lehet.

Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, akkor munkanapokon a +36/70/7737-491 telefonszámon lehet előzetesen más időpontot egyeztetni.

 

Szállítási kedvezmény!

Házhoz szállítás utánvéttel:

1 db korsó rendelése esetén  bruttó 2500 Ft. (1968,50 Ft + 27% Áfa).

2 db vagy 3 db korsó rendelése esetén, - 50% , vagyis bruttó 1250 Ft. (984,25 Ft + 27%Áfa).

4 db vagy 4-nél több korsó rendelése esetén a szállítási díj ingyenes!

Postán maradó csomag utánvéttel:

1 db korsó rendelése esetén bruttó 2200 Ft (1732,30 Ft + 27% Áfa).

2 db vagy 3 db korsó rendelése esetén, - 50% , vagyis bruttó 1100 Ft (866,15 Ft + 27%Áfa).

4 db vagy 4-nél több korsó rendelése esetén a szállítási díj ingyenes!

Törékeny áru csomagolás díja minden esetben bruttó 250 Ft (197 Ft +27 Áfa).

Személyes átvételnél nem kerül felszámításra sem csomagolási, sem szállítási díj!

A házhoz szállításnál a kézbesítés munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű pontos, napközbeni címet megadni. Ha munkahelyi címet ad meg, figyeljen, hogy a saját neve mellé a cég nevét is közölje. Fontos, hogy a cégnél a recepciós/postázó kolléga is tudjon arról, hogy csomagot vár!

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésre (időközben elfogyott), erről köteles a vevőt rögtön tájékoztatni. Ebben az esetben a megrendelést meg nem történtnek vesszük.

Fizetés

A megrendelését utánvéttel fizetheti, házhozszállításnál személyesen a postásnak készpénzben. Postán maradóként a Postán készpénzben vagy bankkártyával fizethet. (Figyelem! Bankártyás fizetés esetén a posta mindig készpénzfelvételi díjat számol fel!)

Személyes átvétel

Webáruházunkban található termékek mindegyike megtekinthető személyesen is bemutatótermünkben. Az árak megegyeznek a webáruházban szereplő árakkal. Személyes vásárlásnál szállítási és csomagolási költséget természetesen nem számítunk fel. A fotókhoz képest minimális színeltérés lehetséges, ezért felelősséget nem vállalunk.

Nem hagyományos bolti üzletként működünk.

A megrendelt korsó(ka)t általában minden héten kedd délelőtt, telefoni egyeztetés után lehet személyesen átvenni a Bemutatóteremben.

Ezzel kapcsolatban érdeklődni a +36/30/9660-958-as telefonszámon lehet.

Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, akkor munkanapokon a +36/70/7737-491 telefonszámon lehet előzetesen más időpontot egyeztetni.

A bemutatóteremben a fizetés csak készpénzben lehetséges.

A személyes átvételt megjelölő beérkezett megrendeléseket, a telefonos egyeztetés után a bemutatótermünkben félretesszük, és a telefonos vagy e-mailes visszaigazolást követően 10 napig őrizzük. Amennyiben a határidő lejártáig (illetve a megbeszélt időpontig) a terméket nem veszik át, a megrendelést töröljük.