Kérjük, tekintse meg  kínálatunkat, melyben a leghíresebb németországi söröskorsó gyárak szinte teljes választékát megtalálja, anélkül, hogy ezért Németországba kellene utaznia. 

Az Over-Team Kft. 1999. óta, egy Magyarországon is egyre népszerűbb kedvtelés, hobby lehetőségét kínálja Önnek.

Egy szép söröskorsó, kitűnő ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt bármilyen ünnepi eseményre, születésnapra, évfordulóra. Egy ilyen  különleges meglepetés, többször szerez örömet, hiszen jelenti a sörivás, mint kedvtelés elismerését, de egy új gyűjtemény első, legféltettebb darabja is lehet. 

Ami Magyarországon régen a híres kézzel festett falitányér, az a német nyelvterületen a korsó. A sörivás tradíciója során a söröskorsók készítése művészi színvonalra emelkedett. A szép, gazdagon díszített söröskorsó ma már nemcsak lakásdísz, hanem érték is, melynek gyűjtése egy kultúra megismerését is szolgálja. Tradicionális motívumok, színek és díszítések hirdetik a több száz éves hagyományt. A sörös ivóeszközök használata mintegy kilencszáz éves időszakot ölel fel, és a ma használt közkedvelt motívumok is ebből az időszakból erednek.

Ajánlatunk a leghíresebb németországi gyártók, kiváló és magas művészi színvonalat képviselő termékeiből nyújt ízelítőt.